Tretmani  u razdoblju za intenzivnih  i značajnih životnih promjena

Svaka osoba različito reagira na promjene i ima drugačiji način i brzinu prilagođavanja novonastalim situacijama. Promjene nam se u većem ili manjem opsegu događaju svima,  promjene u balansu poslovno-privatno, partnerski odnosi,  emocionalni gubitci, selidbe, umirovljenja pa čak i sve u isto vrijeme.

Dok su neke promjene vrlo stresne i na njih se reagiramo sa tugom i frustracijom druge  apsorbiramo sa lakoćom.  Reakcija najčešće ovisi  stanju  našeg Psiho-Neuro-Endokrino-Imunosnog sustava , prijašnjim životnim iskustvima i stavovima o životu. Kvaliteta terapeutskog pristupa je harmonično, lagano i duboko  usmjereno na uzemljenje i stabilnost klijenta. Fokus tretmana je  na sakrumu i kukovima, kralježnici, ramenima, stopalima, glavi i licu. Ove jeseni za lakše nošenje sa promjenama preporuka su paketi tretmana:

  • Abhyanga  3x  masaža  i 3x mukhabyanga lica 950 kn
  • Shiatsu tretmani + tibetanske zvučne zdjele 3x, cijena paketa  750 kn
  • Raindrop tretmani 3x + tibetanske zdjele 3x , cijena paketa  750 kn
  • Oblozi od đumbira 3x, cijena paketa 600 kn

Zbog većeg broja upita i rezervacije termina osobito onih u vikend i večernjim terminima rezervirajte svoje pakete  na vrijeme [email protected] ili putem nove web stranice www.holistika.hr  uplate paketa preko transakcijskog računa.