O meni

Moj holistički studio specializiran je za shiatsu, ayurvedu i terapeuske masaže, nalazi se u mirnoj podsljemenskoj ulici Krvarić. Njegujem izravan pristup klijent-terapeut s potpunom posvećenosti klijentu. Upravo je ta posvećenost potrebna kako bi se postigla posebna kvaliteta terapeutskog učinka koja dovodi vaš duh i vaše tijelo u ravnotežu bilo da se radi o terapetskim protokolima ili samo relaksirajućoj masaži.

Tijekom prvog susreta porazgovarat ćemo o Vašim tegobama, eventualnim alergijama i intolerancijama, koristiti ću se ayurvedskim i tradicionalnim TMC metodama dijagnosticiranja, a vi ćete mi reći svoja očekivanja i želje kako biste u tretmanu maksimalno uživali i postigli željeni učinak. Tišina i ambijent koja donosi užitak i mirnoću ispunjavaju naš prostor za tretmane pomoći će vam da se potpuno opustite i vratite u ravnotežu.

Terapeutskim radom bavim se od 2006 godine, vodim radionice iz područja makrobiotike i ayurvede. Školovala sam se u Zagrebu, Švicarskoj, Tajlandu i Indiji. Prethodno sam završila Šumarski fakultet Sveučilišta u Zagreb.

Vaša terapeutkinja,
Kristina Kružić, mag.ing.silv
shiatsu praktičarka i ayurvedska terapeutkinja